Video

Polering av ny betomggolv i privathem 

Svalöv 2019

 

Vi har slipat och polerat nytt betonggolv i privathus. Golvet är nu otrolig jämnt och skyddad mot nersmutsning. Ingen plast hinna eller såpa används som garanterar många år bruk av golvet utan repor och smutsfläckar. Golvet är lätt städad utan fogar eller behov av åter behandling mm.  Bättre och billigare golv kan Ni bara inte hitta

Poleratbetonggolv -Lund 

2018

 

Nytt betonggolv, slipades i 4 steg upp till 400 grit. Därefter är det behandlat med härdare och impregnerat. Som sista steg har vi polerat med gasolmaskin och svart skurrondell. Resultat är ett vackert golv med glans 73!

Slipning av kalkstensgolv 

Malmö 2018

 

Gammal och sliten kalksten från 1973. Vi har renoverat den genom att slipa, byta fogar och fylla i alla hål. Nu har kunden vackert golv för många år framåt. Det gäller bara underhålla den på rätt sätt. Vi vet hur och hjälper kunden med dagligt underhåll, genom att leverera kemi och verktyg.

Skydda betonggolv

 Hur fungerar det ?

 

Här presenterar vi härdare och två impregnerings metoder som garanterar att golvet blir vackert och lätt städad i många år. Vi rekommenderar ingen akrylbehandling som bygger yta på slipat golv. Den beläggningen slits och repas ganska fort och kräver regelbundet underhåll. Äkta polerat betonggolv har ingen beläggning den är mekaniskt slipat och polerat - naturlig vackert!