MSB- poleratbetonggolv

Mekaniskt polerat betong

Den bästa golvsystem för industri och hemma

Mekaniskt polerad betong (MPB) innebär höga nivåer av hantverks arbete och tekniska processer för att leverera fantastiska golv som är slipat och polerat till den punkt där den glans är naturlig av sig själv. Glansen hos en MPB poleratbetonggolv är bieffekt av den jämna ytan som uppnås under slip och polerings porcessen.  Under processen  härdas betong med en faktor på upp till tio gånger, vilket gör golvet extremt tålig samt den ser fantastiskt ut år effter år. !

 

Mekaniskt polerad betong en process som är generellt sett lämpligt bara för inomhusgolv .

 Extrem Service  erbjuder  mekaniskt polerade betonggolv utveckald av oss själva där använder vi det bästa produkter från hela värden.  

 Sanna poleratbetong är värt de extra pengar som det kostar eftersom du har minimalt underhåll av golvet . Slutligen impregnerar vi golvet med ett produkt som bygger inte något film på yta och darför att inte repas. 

 

I själva verket MPB vissar sig att vara den billigaste golv lösningen som finns på marknaden när du ser på det över en 10 års cykel, eftersom det finns ingen aktuell beläggning som behövs underhålla och renovera genom att ta bort den.  Därför finns det inget behov för ny beläggning med några års mellanrum.

 

Tillsammans med valuta för pengarna är det också ett hälsosammare alternativ eftersom golvet är så väl raffinerad att det inte kommer att stödja tillväxten av giftigt mögel eller dammkvalster, vilket är inte bra för astma eller andra allergiker. Polerad betong sammanför mekaniskt skönhet, funktionalitet, styrka och det är lätt att rengöra och underhålla! Det är också det miljömässigt förnuftiga alternativet som gör användningen av den befintliga plattan och minimerar avfall. 

På grund av de reflekterande egenskaperna av golvet kan du minska din belysningsbehövet.

 

Några av fördelarna med att välja mekaniskt polerad betong är:

Motståndskraftig mot fläckar

Mekanisk polering processen effektivt tätar betonggolvet och gör den tät nog att vara resistenta mot vatten, olja och andra föroreningar.

God estetik

Inga smutsiga fogarna, ingen blekning, inga gulfärgning och ingen behöv av ny beläggning.

Minskade kostnader

Minska din belysning, rengöring och underhållskostnader!

Hälsosam 

Dammar inte, avger inga rester , kräver minimalt aller ingen kemi och låter golvet andas. 

Det finns  bar inte bättre golv !!

 

Läs mer om Slipat & Förseglat betonggolv 

 

Några bilder