Laser slipning av höglager

Laser Slipning av betonggolv HYPER FLAT FLOOR 

EXTREM SERVICE introducerar den nya HYPER FLAT FLOOR fräs/slipmaskin med automatisk nivellering med ett lasersystem som gör det möjligt att få perfekt jämnhet för de banor som är lämpliga att använda VNA-vagnar.


HYPER FLAT FLOOR GRINDER är speciellt utformad för att arbeta i ett driftlager för att inte ens orsaka den minsta besvär för klientarbetarna.


HYPER FLAT FLOOR GRINDER kan fräsar golvet både torrt och med vatten och släpper inte damm i miljön och kan fungera även i närvaro av hyllor med fulla mängder gods och inom livsmedels- och farmaceutiska eller elektroniska. sektorer.


Planar golvet super jämnt
Lätt att transportera 
1-maskin 2-systemSuper golv för höglager 

Inriktningen för ”smala korridorer” är upp till endast 1650 mm bred och upp till 16 meter höjd, vilket möjliggör en mycket hög lagringsdensitet samt en optimal hastighet för flöde av lagring.


Hög effektivitet är möjlig tack vare den nästan ”kirurgiska” precisionen av de gaffeltruckar som skapats för denna specifika användning.


De moderna logistiklagren med hög kapacitet och smala körfält (VNA) behöver en beläggning med nästan perfekt planhet; I själva verket skulle de trilaterala vagnarna inte kunna röra sig lätt i höjd om de kontinuerligt skakas av ojämnheten i golvet.


Ett traditionellt industrigolv passar inte för denna typ av lager. Ojämnheten i golvet kan ofta orsaka allvarliga säkerhetsproblem, bromsningar i godshanteringen och i vissa fall ett totalblock.


Den exklusiva processen med HYPER FLAT FLOOR  möjliggör fräsning för hela bredden på en korridor mellan två hyllor.


HYPER FLAT FLOOR-slipproceduren täcker alla specifikationer för specifika rörelser:


  • Concrete Society TR34 (engelska området)
  • Din 15 185 (tyska området)
  • Din 18 202
  • Fmin (USA-området)